2018-09-07 08:56:57• hírek • Bede Emőke

Két napnyi tömény szórakozás Vetésen

Két napig a szórakozásé lesz a főszerep Vetésen, ugyanis pénteken és szombaton falunapokat szerveznek a közeli településen.

A két napon át tartó buli még péntek délután beindul, a színpadon egymást váltják majd a megye különféle zenekarai. Pénteken 17 órától a szaniszlói Tex-lenx, 17.40 órától a szatmári Erdélyi Vigadó, 18.30 órától Horea Someşan, 19.10-túl a piskolti Feri Mega Feri, 20 órától pedig Ramona Someşan lép színpadra. 20.45 órától Zumba Fitnesst tart Ana-Maria, 21 órától pedig a helyi Wethéssy Band zenekar szolgáltatja majd a zenét. 22 órától Mohácsy Brigi, 23 órától pedig a nagykárolyi Universal Band örvendezteti meg a közönséget.
 

A szombati program már reggel 8-kor kezdődik egy gasztrokulturális fesztivállal, melynek során a környék tradicionális ízeivel lehet majd megismerkedni. 15 órakor hivatalosan is megnyitják az ünnepséget, majd negyed órával később a vetési óvodások és iskolások állnak színpadra. 17 órától Florin Ursan, 17.30 órától Anamaria Ardelean, 18.30 órától Syntia, 19.30 órától Marina Georgiana, 20.45 órától az óvári Ribiszkék néptánccsoport lép színpadra, 21 órától Varga Kinga (Magyarország), 22 órától a Hotca fivérek, 23 órától pedig V Zoy (Magyarország) ad koncertet. A szabadtéri programokat éjfélkor tűzijáték zárja.


Az események helyszíne a vetési focipálya, a szervezők nagy szeretettel várnak kicsiket s nagyokat egyaránt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: